Close

Cea mai batrana DJ-ita din lume are 69 de ani

Cea mai batrana DJ-ita / Producatoare din lume

La inceputul acestui an un nou nume de DJ si-a facut loc in cluburile din Paris; este vorba despre o doamna in varsta de 69 de ani, Ruth Flowers, care activeaza sub numele de scena The Mamy Rock.

DJ-ita deja a pus la zid nume precum Peter Hook sau Francois K, aceasta vorbind intr-un interviu pentru The Guardian despre cum a inceput activitatea sa de DJ.

Aceasta s-a indragostit de viata de noapte dupa o iesire avuta cu nepotul sau intr-un club din Paris in urma cu cativa ani.

“Bouncerii nu vroiam sa me lase sa intru, eram destul de batrana in comparatie cu celelalte cliente, dar odata ce am intrat in club mi-a placut la nebunie. M-am gandit ca si eu pot face asta. Sotul meu a murit, m-am pensionat, aveam timpul necesar, asa ca, de ce nu? Pot sa aleg sa stau acasa sa nu fac nimic decat sa ma duc la un “club” de batrani si la biserica pentru un ceai, sau pot face asta.”, a explicat Ruth.

Nu va impacientati, povestea se extinde si mai mult, pentru ca Mamy Rock cocheteaza acum si cu productia muzicala, si va lansa un EP produs de Aurelien Simon.

“Nu am nicio intentie sa ma retrag. Doar daca mor. Si prefer oricand sa ies la club decat sa stau acasa”, a mai spus proaspata DJ-ita. => via


Iata mai jos un video cu The Mamy Rock 🙂

  • P:S : La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor 😉

Astept pareriile voastre despre aceasta Dj-ita 🙂

Related Posts

Don't forget to follow me on YouTube! 😄