Close

Back in business ! Interviu luat de www.tulcealive.ro

darkavatar

Iata mai jos interviul luat de cei de la Tulcealive : www.tulcealive.ro

Linkul sa citesti interviul de pe pagina Official TulceaLive : [CLICK AICI]

1) Tulcea live– Salutare Dark!

Hellow Tulcea :)

2)Tulcea live – Cand ai descoperit pasiunea pentru mixat si de la ce varsta mixezi?

Pasiunea pentru mixat a inceput la o varsta destul de frageda,aveam doar 10 ani cand m-am apucat de mixat sau mai bine zis de jucat in diferite programe pe PC fiind inspirat pe atunci de fratele meu mai mare care era si el deejay la aceea vreme.

3)Tulcea live – Care este cel mai tare Gig de pana acum si in ce club te-ai simtit cel mai bine?

Cel mai tare Gig de pana acuma a fost in opinia mea cel de la Miercurea Ciuc intr-un Lounge Club numit “Cosmopolitan”.Atmosfera acolo a fost extraordinara,lumea a fost foarte receptiva la muzica pe care am mixat-o si seara a fost una de neuitat atat pentru mine cat si pentru ei.

4)Tulcea live -De ce Dj Dark si nu alt nume?

Cu intrebarea asta m-ai blocat …m-ai pus putin pe ganduri.Numele asta a venit pe moment a sunat bine si a ramas asa,niciodata nu m-am gandit de ce.

5)Tulcea live -5 preferinte muzicale actuale

5 piese care fac parte din playlist-ul meu actual sunt:

1  Morris – Till the morning light (Dj Dark Official Remix)
2 Luomo – Tessio (Ramon Tapia Remix)
3 Milk & Sugar – Let The Sun Shine (Juan Magan Mix)
4 Neuroxyde – Yebo Yebo
5 Alexunderbase – Privacy

6)Tulcea live – Ce echipament iti place sa folosesti?

Nu am preferinte pentru un anume tip de echipament,nu sunt pretentios la acet capitol,ma multumesc doar cu un echipament sa functioneze bine insa in general ca brand as prefera pioneer.

7)Tulcea live -Cum iti petreci putinele momente de timp liber?

Momentele in care am timp liber le petrec acasa alaturi de familie sau alaturi de iubita si de prieteni cu care ies in oras,deasemenea ma pasioneaza foarte mult masina mea.

8) Tulcea live -Cand nu mixezi sau  nu esti in studio , ce muzica asculti?

Nu sunt fixat pe un anume gen de muzica,ascult orice gen de muzica care suna bine si are acel ceva care te face sa vrei sa o mai asculti macar odata.Manelele nu le ascult,insa nu am nimic cu cei care asculta acest gen de muzica,traim intr-o tara libera in care fiecare are dreptul sa asculte ce doreste.

9)Cum vezi evolutia muzicii electronice la noi in tara?

Momentam muzica electronica la noi in tara a cam inceput sa stagneze,piata find dominata de producatori si artisti precum play and win,deepside deejays si david deejay,insa sunt de parere ca piata astepta o idee care sa schimbe stilul.Sper ca aceea idee sa vina din partea mea.

10)Tulcea Live– Ai fost pana acum la Tulcea?….daca da spune-ne cum te-ai simtit.

Pana in momentul de fata nu am fost in Tulcea insa cu siguranta cred ca m-as simti foarte bine acolo si voi veni cu cea mai mare placere in cazul in care voi fi invitat.

11)Cum merge colaborarea cu Dora?

Colaborarea mea cu Dora merge foarte bine,Dora are o voce foarte buna si o experienta vasta in domeniul muzici.Sunt foarte bucuros ca mi s-a oferit sansa la o colaborare cu ea si sper ca in viitor sa auziti din ce in ce mai des de “Dj Dark & Dora”.

Tulcea Live-Multumim pentru timpul acordat.

Related Posts

Don't forget to follow me on YouTube! 😄