Close

Stiri din industria muzicala

DJ Rynno & Sylvia – Huska

Dupa ce ne-au innebunit cu single-uri ca “Feel”, “Save Me” sau “Fantasy Of Love”, proiectul muzical format din Dj Rynno si Sylvia au lansat pe 25 septembrie 2008 primul album care se numeste exact ca ultimul single: “Fantasy Of Love“.

Intregul tracklist al albumului si preview-uri la melodii puteti gasi aici: bestmusic.ro/Artist_DJ-Rynno-si-Sylvia.

In aceasta saptamana au scos o noua productie care se numeste “Huska”. In functie de succesul pe care il va avea in randul ascultatorilor obisnuiti se va decide daca acesta va fi noul lor single. Piesa se poate auzi in exclusivitate la Request 629 @ Vibe FM! Auditie placuta!

Aisa & DJ Yaang – Un nou proiect din Romania !

Aisa & DJ Yaang

Prima piesa din noul proiect se numeste “Ready To Go (Boom)” si se aude deja in playlist-urile radiourilor, pentru care vor filma in curand un videoclip. Piesa a fost produsa in colaborare cu Duncan Townsend din Marea Britanie si Marcus Brosch din Germania, avand un sound cu totul nou fatza de stilul cu care ne-a obisnuit Aida pana acum, o combinatie intre pop-dance si british-pop. Vocile au fost inregistrate la Kemper Music iar piesa a fost masterizata la cel mai mare studio din Suedia: BOHUSSOUND Studio Stockholm, unde de-a lungul timpului au trecut trupe precum Abba, Ace Of Base, Roxette, Status Quo, etc. Inceputul lui 2009 vine cu primul Remix official al piesei, produs de Deepside Deejays, remix care a intrat si in playlist-ul radiourilor.

AisaInainte de a colabora cu Ovidiu, Aida a cantat pe scena alaturi de Krypton ca backing-vocals, dar si cu Brad Vee Jhonson, la care se pot adauga o multime de alte proiecte  si trupe pop-rock  pe care Aida le-a  avut de-a lungul timpului, dar care nu s-au concretizat in single-uri lansate pe piata. In 2006 inregistreaza simultan  in studioul lui Ovidiu, WYD PROJECT, doua piese care devin hituri aproape in acelasi timp, “4 THE 1ST TIME” si “NO SIDE EFFECT”, drumul in paralele fiind continuat de cele doua piese pana la nominalizarea MTV din 2007 la sectiunea cel mai bun debut. Din momentul acela, Aida continua colaborarea in studio cu Ovidiu, atat pe parte de compozitie cat si de productie, pentru mai multe proiecte, dar si pentru noul lor proiect, AISA & DJ YAANG.

Cunoscut din emisiunile pe care de-a lungul timpului le-a realizat la Kiss FM, Ovidiu Who’s Your Daddy s-a lansat de 2 ani si in muzica, producand piesele si albumele mai multor artisti romani, printre care DJ Andi, Adrian Eftimie, Giulia, Anka Badiu, Vali Barbulescu, Gaz pe Foc, Alina Sorescu, DJ Sava, precum si o serie intreaga de remixuri pentru mai multe trupe si dj-i romani.  Cea mai fructuoasa colaborare dar si longeviva  s-a dovedit a fi  cea cu Aida, alaturi de care urmeaza sa scoata noul si primul lor album.

Ascultati AISA & DJ YAANG – Ready To Go (Boom) (Deepside Deejays RMX) : [trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/OLiX/26483ccaa0be74[/trilu-audio]

Sursa: www.radioprob.ro

Primul meu post…

In primul rand asi dori sa ma prezint ma numesc Balint sunt din Brasov / Romania .. astazi m-am hotarat sa incep sa scriu si eu posturi pe blogul meu daca tot am un “blog” sincer blogul acesta a pornit mai mult ca un site pt mixurile / piesele mele dar astazi citind blogul unui prieten pe numele Dj Soby am hotarat sa incep sa scriu si eu despre  noutatile din lumea muzicii electronice si nu numai .

P.S : Am adaugat in sectiunea “Download” un mixuletz facut acuma 2-3 ziile … un mix cu muzica mai relaxanta enjoy .

Related Posts

Don't forget to follow me on YouTube! 😄